Logo Christel Striekwold Copywriting & Webdesign

SEO is a race, not a sprint

Neil Patel

63.000 zoektermen per secondeseo abonnement


Google verwerkt duizenden zoektermen per seconde en het algoritme is voortdurend bezig het meest relevante resultaat voor haar gebruiker bovenaan te zetten. Neil Patel begrijpt dat helemaal. Sterke SEO pak je aan met een strategie die werkt op lange duur, en niet maar even. 

Yes!

Je staat helemaal bovenaan!


Proficiat, je rankt helemaal bovenaan of je staat op de eerste zoekpagina in Google. 


Maar uh....


Is dat volgende maand ook nog zo?

Waarom kiezen voor een abonnement?

Maandelijkse opvolging


Afhankelijk van jouw wensen koppel ik maandelijks terug met verbeterpunten voor de SEO van jouw website

Content - check


Zijn alle links in orde? Klopt de info nog?

Alles wordt gerepareerd indien nodig

Blijvende resultaten


Op de voorpagina staan is fijn. Maar je wil geen eendagsvlieg worden en door het Google algoritme zakken op de zoekresultatenpagina. Kies dan voor een lange-termijn-aanpak

Sterke SEO heeft tijd, energie en een duidelijke strategie nodig 

Christel

You see, you like?


Contacteer me vandaag nog om te zien wat ik voor je kan doen.

Intake enzo


Na het toesturen van de nodige info, plan ik graag een persoonlijk gesprek met je in. Hoe meer ik weet over jou en je bedrijf, hoe beter ik content kan produceren. 

Ik wil alles van je weten!


Niet alles-alles, maar toch wel veel. Ik wil namelijk dat jouw copy perfect aansluit bij wie jij bent en wat jouw ideale klant bij je komt halen. 

Let's go!


Nadat ik alle info heb verzameld en jij je wensen duidelijk hebt gemaakt, kan ik aan de slag! Is er een specifieke deadline? Let me know, en ik zorg dat alles af is tegen dan.

Feedback en afronding


Afronding is er eigenlijk he, als je werkt met een abonnement. Mocht je nog vragen hebben, dan blijf ik altijd voor jou bereikbaar. Tenzij ik in bed lig.

Je hebt interesse. En nu?

Jouw persoonlijke SEO ONderhoud ABONNEMENT


"Onderhoud voor je website, elke maand opnieuw"


OP MAAT VANAF €99 per maand

heb ik SEo nodig?


Je vraagt je nu wellicht af of je SEO wel écht nodig hebt. Eerlijk is eerlijk, niks MOET. 


Maar....


Indien je SEO wel toepast op je website zal dit jouw online zichtbaarheid sterk vergroten. Je websitebezoekers zullen toenemen en je krijgt meer klanten

Waarom heb ik SEO nodig?

SEO werkt op basis van keywords én een goede strategie. Enkel een hoop keywords produceren en dan hopen dat het goed komt, werkt helaas niet. 


Keywords, linkbuilding, zorgen voor topical relevancy, conversie boosters inzetten en strakke content die al dan niet is aangepast voor voice-search opdrachten in Google. Bij het inzetten van SEO voor jouw website staat het aantrekken van méér klanten op de voorgrond. Je hebt die mooie (en wellicht ook dure) website toch niet voor Jan met de korte achternaam?


Hoe werkt SEO?


Google kickt op websites die waarde leveren. Die waarde lever jij (samen met mij) op basis van een SEO aanpak die als een spinnenweb in elkaar hangt. Dit spinnenweb bestaat uit een mix aan waardevolle content in verschillende formats (afbeeldingen, tekst, video, etc) die aansluiten bij jouw bedrijf en producten of services.

SEO vs SEA

Wat is het verschil?


Kijk eens goed naar je Google Search pagina nadat je een zoekterm hebt ingegeven. Wat zie je?


Hoogstwaarschijnlijk staan bovenaan de advertenties (de zogenaamde SEA), daarna volgt het kaartje met relevante plekken (check hiervoor Google Bedrijfsprofiel als je jouw bedrijf hier graag vermeldt) en pas daarna komt de SEO.

In tegenstelling tot de SEA, waarvoor men betaalt via Google Ads, kun je jouw bedrijfsprofiel gemakkelijk zelf aanmaken. Voor een goed SEO resultaat kun je helaas niet betalen (of toch niet direct - wel via een copywriter of andere SEO expert). Dat komt omdat je bij SEO werkt met organische elementen. Je kan enkel door het leveren van waarde, linkbuilding en een sterke SEO strategie hoog scoren met SEO.

Vandaar dat dit proces ook wel zoekmachineoptimalisatie wordt genoemd. 

Je kent mij misschien van: