Logo Christel Striekwold SEO Visbility Strategist

*

"stel je eens voor dat je mensen voor je kunt winnen door écht te verbinden"

Radicaal authentieke marketing voor échte ondernemers

Want laten we eerlijk zijn, in een wereld van werken op afstand, online cursussen en snelle consumptie is het kunnen maken van échte verbinding een verademing. 


Elke ondernemer zou volgens ons op een authentieke manier verbinding moeten kunnen maken met woorden.

Klaar om jezelf te zijn?

hi, ik ben Christel

In 2019 begon Christel als freelance marketeer en snel daarna begon haar bestaan als SEO copywriter. Ze is vastbesloten een verschil te maken in de (vaak) oppervlakkige en vluchtige contacten en duikt met haar klanten de diepte in.


Échte verbindingen zijn terug hip, althans volgens ons, en we zijn ervan overtuigd dat jouw marketing een knaller zal zijn als 'ie perfect aansluit bij wie jij bent en waar je bedrijf voor staat. The non-negotiables

Authenticiteit

Empowerment


Verbinding


Passie

Filosofie...


Wij werken met liefde voor mensen die werken met evenveel liefde voor hun eigen bedrijf. Vanuit een versterkende visie richten we ons op het uitwerken van copy die perfect bij iemand past. Het is die echtheid en puurheid waarvan wij denken dat hij onmisbaar is voor een succesvolle branding. 

Het zijn de echte verbindingen die ons bij blijven, die we (soms) voor altijd met ons meedragen. Het zijn de ervaringen die echt een verschil hebben gemaakt die we het meest waarderen. 

We geloven in echte verhalen en echte mensen. 

Be real, be you.Christel op papier


HSP Coach
Postgraduaat Internationale Onderzoeksjournalistiek 

MSc Politieke Wetenschappen

Banaba Internationale Samenwerking

Banaba Geestelijke Gezondheidszorg

BA Sociaal Werk


Je kent mij misschien van: